El 2017 s’inicia des del Casal Cultural de Borgonyà el projecte de millora i actualització de la Biblioteca del Casal de Borgonyà. La Biblioteca ha estat en marxa des de la creació del Casal l’any 1991 i després de més de 25 anys en servei necessitava una actualització.

El procés de millora ha estat lent. Després de desmuntar els mobles vells per pintar la sala, s’han buscat noves prestatgeries que permetessin millorar la distribució dels llibres, s’han renovat els ordinadors i s’ha creat una zona infantil. Paral·lelament s’ha revisat tot el catàleg de llibres, descartant els llibres més vells i guardant els llibres antics de més valor històric a l’arxiu que custodia l’Associació de Veïns de Borgonyà. Només s’han deixat a la biblioteca els llibres més moderns i altres d’interessants.

El 2019 coincidint amb el canvi del gestió del Casal de Borgonyà s’ha reorganitzat la sala per fer-la més diàfana, eliminant ordinadors per tal de deixar més espai de lectura i estudi. Alhora deixa de tenir funció de sala de reunions (s’obre una nova sala de reunions pública al Casal) per tenir només la funció de biblioteca.

A partir d’aquí i gracies a donacions s’ha completat el catàleg actual, amb més de 2.000 llibres, i que podeu consultar més avall,.

El servei de biblioteca és complementari al Bibliobús que ens visita cada 15 dies.

Catàleg digital de llibres:

Catàleg digital Biblioteca de Borgonyà (cercador amb diverses opcions de filtre)

Ja hem entrat al catàleg més de 2000 llibres! consulta’ls.

Equipaments:

Taules d’estudi, PC públic, WIFI, endolls, espai de lectura, espai infantil.

Us convidem a utilitzar també com a biblioteca el porxo i el jardí del Casal!

Horari:

La biblioteca està oberta en el mateix horari que el Casal.

En cas que vulgueu utilitzar la biblioteca o la sala de reunions i estudi fora de l’horari del Casal us podeu posar en contacte amb l’associació de veïns i us facilitarem una clau per accedir-hi.

Agraïments:

Biblioteques de Torelló, Vic, Ripoll, Taradell i Centelles i a tothom que ha cedit material.

Contacta’ns:

veins@coloniaborgonya.cat

Ubicació:

Casal de Borgonyà. Carrer Girona s/n