horari bus reduit covidA Borgonyà hi tenen parada diversos serveis de transport públic. Podeu consultar en aquesta pàgina tots els horaris i tarifes dels diversos serveis.

Atenció! degut a la COVID-19 els horaris de tren i autobús s’han vist modificats.


Mapa

mapa transport Borgonyà a partir del 7-1-19


Horaris

Horari integrat multimodal

L’Associació de Veïns de Borgonyà ha creat aquest horari que integra les diferents línies d’autobús i de tren amb parada a Borgonyà per tal de facilitar el viatge. Podeu consultar l’horari complert al següent enllaç:

Atenció: degut a la COVID19 circula amb els horaris modificats, consulteu la pàgina web o el telèfon de l’operador per obtenir els horaris actualitzats

horaris transport públic Borgonyà a partir 7-1-19

També us podeu descarregar el mapa del transport públic de Borgonyà al següent enllaç:

mapa transport Borgonyà a partir del 7-1-19

Servei ferroviari:

Resultat d'imatges de rodalies r3 Resultat d'imatges de rodalies r3

Línia R3 de Rodalies: Barcelona – Granollers – Vic – Ripoll – Puigcerdà. Circula de dilluns a diumenge

Atenció: degut a la COVID19 circula amb els horaris modificats, consulteu la pàgina web o el telèfon de l’operador per obtenir els horaris actualitzats

Cercador d’horaris

Horari R3 a partir del 14-09-20

Servei d’autobús:

Línia 455: Vic – Manlleu – Torelló

Atenció: degut a la COVID19 circula amb els horaris modificats, consulteu la pàgina web o el telèfon de l’operador per obtenir els horaris actualitzats.

Circula de dilluns a dissabte. Dissabtes i agost cobreix el servei de la línia 482 arribant a Borgonà, Sant Vicenç de Torelló i Sant Pere de Torelló. Diumenges i festius servei cobert per la línia 449.

horari bus Vic-Manlleu-Torelló-Borgonyà-St Vicenç-St Pere des del 14-09-20

Horari i parades (horari antic)

Línia 482: Servei a demanda. Torelló – Borgonyà – Sant Vicenç de Torelló – Sant Pere de Torelló.

Atenció: degut a la COVID19 circula amb els horaris modificats, consulteu la pàgina web o el telèfon de l’operador per obtenir els horaris actualitzats.

Servei a demanda. Circula de dilluns a divendres. Dissabtes i Agost cobert per la línia 455.

Atenció degut als horaris provisionals, es dona servei en autobús a Borgonyà de dilluns a diumenge. Per utilitzar el servei de dilluns a divendres cal sol·licitar-ho per telèfon i la APP (més avall trobareu com funciona el sistema d’autobús a demanda). Dissabtes i diumenges no s’ha de trucar.

horari bus Vic-Manlleu-Torelló-Borgonyà-St Vicenç-St Pere des del 14-09-20

Horari i parades (horari antic)

Línies 466 i 469: Torelló (Mercat Municipal i IES Cirvianum) – Borgonyà – Sant Quirze de Besora – Montesquiu

Només circula dies feiners excepte vacances escolars de Nadal, Setmana Santa i Agost.

Horari bus Torelló-Borgonyà-St Quirze des del 14-09-20

Horari (antic)

Parades

Alternatives de transport públic properes a Borgonyà:

Línia 455: Autobusos de 5.20 a 22.20 des de Pl. Josep Vidal de Torelló. Sortides cada 30 min. de 6.20 a 20.20. Distància: 30 min. caminant, 5 min. en cotxe. Atenció: degut a la COVID19 els horaris s’han modificat

Línia e12 : Els autobusos que arriben a Torelló, arriben fins la parada Plaça Josep Vidal. Distància: 30 min. caminant, 5 min. en cotxe.

Rodalies R3 : A l’estació de Rodalies de Torelló hi paren els trens semidirectes. 16 trens a BCN i 15 de tornada en dia feiner. Distància: 30 min. caminant, 5 min. en cotxe.


Funcionament del Servei a Demanda

L’autobús de la línia 482 només passarà per Borgonyà si algú ho sol·licita prèviament.

Cal fer la sol·licitud almenys una hora abans de pujar a l’autobús trucant al 93 889 25 77 de 7.00h a 13.00h i de 15.00h a 19.00h de dilluns a dissabte (en els 2 primers busos del dia cal trucar el dia abans). Ara també pots sol·licitar l’autobús a través de la APP “Sagalés on demand”, descarrega-la a Google play.

El servei només funcionarà de dilluns a divendres feiners. Dissabtes i mes d’agost segueix sent vàlid l’horari antic i no cal trucar prèviament.

El servei només funcionarà de dilluns a divendres feiners. Dissabtes i mes d’agost segueix sent vàlid l’horari antic i no cal trucar prèviament.

El servei manté les mateixes tarifes que hi havia anteriorment, podent-se utilitzar també els bitllets integrats ATM que permeten transbord a altres línies d’autobús, al bus urbà de Vic, Granollers i Barcelona i al Metro.


Tarifes

Tots els bitllets funcionen per zones, tant els integrats (que permeten fer transbords) com els propis de Rodalies i els d’autobús. El preu del bitllet va en funció del nombre de zones per on es transita durant el desplaçament.

Borgonyà forma part de la Zona 6H.

Si necessiteu ajuda per calcular de quantes zones ha de ser el seu bitllet, podeu utilitzar el calculador automàtic de zones de l’ATM:

Banner del cercador de títols i zones d’ATM

Exemples:

Borgonyà → Torelló: 1 Zona

Borgonyà → Vic: 2 Zones

Borgonyà → Barcelona: 6 Zones (tot i que es travessen 7 zones s’utilitzen bitllets de 6 zones que és el màxim).

Tarifes de Rodalies

Atenció, a partir del 1 de gener de 2020 es modifiquen les tarifes i els tipus d’abonaments. Consulteu les noves tarifes i bitllets a la web de Rodalies.

Pàgina de tarifes de la web de Rodalies (Només vàlids pel servei de Rodalies. Bitllets Senzill, Bonotren 10 viatges, Mensual, Trimestral, Infants, Targeta Daurada i Família nombrosa o monoparental).

Al buscador d’horaris també hi surt informació de la tarifa pel trajecte seleccionat.

Tarifes d’autobús Sagalés

Atenció, a partir del 1 de gener de 2020 es modifiquen les tarifes i els tipus d’abonaments. Consulteu les noves tarifes i bitllets a la web de Sagalés.

Pàgina de bitllets de la web de Sagalés (Només vàlids pel servei de Sagalés. Bitllets S1, S2, S3, S4, S5 i S6. No apareix el preu del bitllet senzill).

Sistema tarifari integrat:

El sistema tarifari integrat permet amb un sol bitllet utilitzar diversos mitjans de transport, per exemple utilitzar el tren fins a Vic i allà agafar l’autobús urbà, o anar fins a Barcelona i allà agafar el metro.

Atenció, a partir del 1 de gener de 2020 es modifiquen les tarifes i els tipus d’abonaments.

T-Usual: viatges il·limitats durant 30 dies. Bitllet personal.

T-Casual: 10 viatges. Només el pot utilitzar 1 persona alhora. El bitllets permeten l’ús de fins a 4 mitjans de transport diferents amb un sol viatge (en els bitllets il·limitats no hi ha limitació). El temps màxim entre la primera validació i darrer transbord (última validació) de 1 hora i 15 minuts pels bitllets d’1 zona, i 15 minuts més per cada zona adicional (2 hores i 30 minuts per 6 zones). El transbord entre línies de Rodalies, entre línies de FGC i entre línies de Metro no es compte com a transbord (sempre que no es surti de les línies de validació, llavors es comptara com un altre viatge). L’anada i tornada es consideren dos viatges, igual que si s’interromp el viatge per fer una gestió i posteriorment es reprèn.

T-Jove: viatges il·limitats durant 90 dies per menors de 25 anys.

T-grup: 70 viatges en 30 dies

T-familiar: 8 viatges en 30 deis

T-dia: viatges il·limitats durant 24 hores.

Podeu comprar els bitllets a l’estació de Rodalies de Torelló i Vic i a l’Estació d’Autobusos de Vic. A més la T-Casual la podeu comprar dins l’autobús.

Podeu consultar quin bitllet integrat s’adapta més a les vostres necessitats al següent enllaç:

Banner del cercador de títols i zones d’ATM

Pàgina de tarifes de la web de l’ATM

T-16

Targeta T-16

Bitllet per menos de 16 anys. Permet fer gratuïtament un nombre il·limitat de viatges a la xarxa de transport públic del sistema tarifari integrat, dins la mateixa zona tarifària on resideixi l’infant.

Es pot tramitar a l’Estació d’Autobusos de Vic o be online www.t-16.cat

Bitllets per families monoparentals o nombroses

Permeten viatjar amb les mateixes condicions que la T-Usual i la T-Jove però a un preu més reduit. La T-70/90 permet fer 70 viatges en 90 dies.

Es poden comprar a les estacions de Rodalies de Torelló i Vic o a l’Estació d’Autobusos de Vic.


Accessibilitat

Rodalies

El Baixador de Borgonyà està adaptar. La majoria d’estacions de Rodalies també estan adaptades. Consulteu l’accesibilitat a la web i APP de Rodalies. Podeu consultar l’accessibilitat dels trens fins a partir de 3 hores abans del viatge a la app de rodalies i a la pàgina web.

Autobús

La majoria de la flota d’autobusos està adaptada. Truqueu prèviament al telèfon 93 874 68 99 per confirmar disponibilitat.


Contacte amb els operadors

Rodalies de Catalunya

Tel. 900 41 00 41
www.rodaliesdecatalunya.cat
APP Rodalies

Sagalés

Tel. 93 889 25 77
www.sagales.com
info@sagales.com
APP Sagalés