RECUPEREM EL CAMP DEL C.D. BORGONYÀ ENTRE TOTES I TOTS!
Davant l’allau de peticions de molta gent que ens ha demanat poder ajudar a recuperar l’històric camp de la colònia i amb la voluntat de canalitzar tota aquesta solidaritat. Des de l’Ajuntament i el Club s’ha organitzat una jornada ciutadana pel proper dia 3 de novembre, per tal de que tothom que vulgui i en tingui ganes, pugui posar el seu granet de sorra per a recuperar el camp de futbol.
Que farem? Es necessita netejar tot l’interior del terreny de joc de manera manual per a no perjudicar la gespa. Retirarem les pedres i les graves que varen quedar al camp pel pas del riu i també retirarem la brancada petita que hagi quedat al voltant del terreny de joc.
Que demanem? Que tothom que pugui porti pales i rampins, i qui en tingui carretó per anar traient les pedres i la grava de dins el camp.
Lloc: Camp de Futbol de Borgonyà
Dia: dissabte 3 de novembre
Hora: 8:30 am
Acabarem la jornada amb un esmorzar popular per a tothom!
(La jornada queda supeditada a la climatologia)

RECUPEREM EL CAMP DEL C.D. BORGONYÀ ENTRE TOTES I TOTS!