L’Ajuntament de Sant Vicenç de Torelló ha emes un comunicat on es detallen les mesures de prevenció previstes a partir del divendres 13 de març de 2020 a causa de la pandèmia del Coronavirus.

En les darreres hores Generalitat de Catalunya ha comunicat ja el tancament d’escoles, escoles bressol i centres de dia, etc. A banda demana que es cancel·lin els actes organitzats per entitats i administracions fins a nou comunicat.

Recordem que en cas d’informació podeu trucar al 012 o bé el 061 si és un tema sanitari.

Des de l’Àrea Bàsica de Salut de la Vall del Ges, es comunica que a partir de dilluns dia 16 de març, l’assistència sanitària pels veïns de Borgonyà es farà des del CAP de Torelló en cas que sigui necessari. Es demana als usuaris que si necessiten atenció sanitària, utilitzin prioritàriament les consultes telefòniques, al telèfon del CAP 93 850 48 41 o l’ e-consulta des d’on es gestionarà l’assistència ja sigui telefònica, al centre o domiciliària.

També podeu consultar el comunicat complert emès per l’Ajuntament de Sant Vicenç de Torelló

Podeu consultar què podem fer i què no durant el confinament a la web de Potecció civil

Recordem que el millor per evitar el contagi és quedar-se a casa i evitar els llocs on hi hagi molta gent.

Comunicació Coronavirus