Del 23 al 27 de juliol de 2020

Dijous 23:
Durant tot el dia, al Casal – Celebrem el Sant Jordi ajornat, regalarem llibres de 2a mà, vine a buscar el teu! Organitza Associació de Veïns de Borgonyà.
A les 18h, al Xiringuito – Xerrada: “El riu, un canal de desguàs o un ecosistema?” A càrrec de Narcís Prat, Dr. en Ciències Biològiques, catedràtic d’Ecologia jubilat de la UB. Organitza Comissió Entorn Viu i Natural
A les 21h, al Casal – Vine a passar una estona divertida amb el Monòleg de XEVI FONT. Organitza Ajuntament de Sant Vicenç de Torelló.

Divendres 24:
A les 20h, a la plaça de Can Salvans – PREGÓ, encetem la Festa Major amb els PICATS DE BORGONYA! Vine a celebrar-ho i passar-ho bé! Seguidament s’anomenaran els PUBILLS i PADRINS 2020.
A les 20:30h, a la plaça de Can Salvans – GRAN SOPAR DE CARMANYOLA, nosaltres posem la música, les taules i les cadires, però vosaltres… porteu el sopar i el bon ambient!

Dissabte 25:
A les 10:30h, al Casal – ESPECTACLE INFANTIL amb en Jaume Barri! Veniu a passar una estona de diversió assegurada!
A les 16:30h, al carrer Girona – Agafa el casc, la samarreta, les xancletes tancades i vine a llençar-te pel 14è TOBOGAN BOIG.
A les 18h, al Teatre – PRESENTACIÓ DE LA RESTAURACIÓ DE LA MAQUINA DE CINEMA, vine a reviure el cinema com havia sigut antigament, a càrrec de “OSSA BORGONYÀ”.
A les 22h, al camp de futbol – CONCERT DE FESTA MAJOR, a càrrec de la ORQUESTRA VENUS.
Recordeu: Degut a la situació actual, aquest any no hi haurà ball de Festa Major i tot el recinte quedarà habilitat per taules. Tampoc hi haurà zona de ball.
TAULES LIMITADES! Truca per fer encàrrec als telèfons 648005129 i 626624537 (10€ la taula, inclou pica-pica)

Diumenge 26:
A les 9h, a l’Església – MISSA SOLEMNE de Festa Major.
A les 10h, a la plaça de Can Salvans – XOCOLATADA POPULAR! Penseu a portar la tassa del 125è aniversari! I sinó en tindrem per vendre!
A les 10:30h, a la plaça de Can Salvans – BALLADA DE GEGANTS, a càrrec dels GEGANTS DE SANT VICENÇ DE TORELLÓ,  que recolliran els dibuixos fets durant el confinament pels nens i nenes de Borgonyà.
De 11 a 13h, a la Fàbrica – Portes obertes a la reformada Casa del Metge
A les 17h, al Casal – vine a provar sort al GRAN BINGO POPULAR! Porta’t el bolígraf de casa!
A les 20h, a la plaça de Can Salvans – CANTADA D’HAVANERES, a càrrec del grup PEIX FREGIT.

Dilluns 27:
A les 19:30h, a la plaça de Can Salvans – Inscripcions per la XXXI CAMINADA POPULAR, sortida a les 20h, arribada a la plaça de Can Salvans, botifarrada i lliurament de records. Preu 7€.
A les 22h, a la plaça de Can Salvans – FI DE FESTA MAJOR, amb focs d’artifici  si el temps ens ho permet!
OBLIGATORI A TOTS ELS ACTES: US DE MASCARETA I MANTENIR LA DISTÀNCIA DE SEGURETAT

Nota: en cas de pluja, els actes es faran al teatre amb aforament limitat.

cartell festa major 2020

Festa Major 2020