El proper divendres 4 de juny tornarà a obrir el servei de bar al Casal de Borgonyà. S’anomenarà “El Clan”.

Us convidem a tots a una copa de cava per celebrar-ho a partir de les 17h.

L’horari provisional del mes de juny serà:

DIVENDRES: 13:00h – 20:00h
DISSABTES I DIUMENGES: 11:00h – 20:00h

En les properes setmanes s’anirà ampliant l’horari i adaptant-lo.

Seguim amb les millores al Casal:

Podreu estrenar les noves cadires del Casal.

També s’està treballant en reparar i restaurar les taules. Properament també s’arreglaran les humitats existents en diferents sales i es repintaran per tal de millorar-ne la imatge. També hi ha prevista una actuació per millora l’acústica de les sales evitant que ressonin i així fer-les més agradables. Totes aquestes actuacions continuen la feina iniciada fa dos anys per millorar l’espai.

Des de l’Associació de Veïns de Borgonyà és una prioritat que la Colònia tingui un espai de trobada obert a tothom i amb unes condicions optimes, per això la prioritat ha estat reobrir el servei de bar. Ara segueix la tasca de millorar les instal·lacions i de dotar d’una programació d’activitats regulars el Casal.

Reobertura del servei de bar al Casal