PROGRAMA D’ACTES

DIJOUS 22 DE JULIOL

A les 21:00h, al Casal: Reconeixement a BRUNA VILAMALA i TXELL DOMÈNECH pels seus èxits esportius aconseguits la temporada 2020-21.

Seguidament, a les 21:15h al Casal, vine a passar una estona divertida amb el MONÒLEG de QUIM VILA. (Organitza Ajuntament de Sant Vicenç)

 

DIVENDRES 23 DE JULIOL

A les 20:00h, a la Plaça de Can Salvans: PREGÓ DE FESTA MAJOR. Vine a encetar la festa de la millor manera amb el protagonisme dels més petits del poble.

Seguidament: s’anomenaran els PUBILLS i PADRINS 2021.A les 21:00h, a la Plaça de Can Salvans gaudirem de la veu dolça en el CONCERT de la MARIA ISAS, filla de Borgonyà, que amb el seu ukelele ens farà passar una bona estona.

 

DISSABTE 24 DE JULIOL

A les 10:30h, al Carrer Girona: Agafa el casc, la samarreta i les xancletes tancades i vine a llençar-te pel 15è TOBOGAN BOIG.

A les 12:00h, al Camp de futbol: Presentació del CD Borgonyà de cara a la temporada 2021-22. Us hi esperem!

A les 21:30h, al Camp de futbol: CONCERT DE FESTA MAJOR, a càrrec de l’ORQUESTRA VENUS.

 

DIUMENGE 25 DE JULIOL

A les 9:00h, a l’Església: MISSA SOLEMNE de Festa Major.

A les 9:30h: XOCOLATADA POPULAR. Aquest any no cal que et moguis de casa, perquè passarem a repartir la coca i xocolata porta a porta.

A les 11:00h, a la Plaça de Can Salvans: BALLADA DE GEGANTS, a càrrec dels GEGANTS DE VILA-SECA i la colla gegantera de Sant Vicenç de Torelló.

A les 12:00h, al Casal Cultural: CONCERT VERMUT a càrrec de BARBË POPOV, que us farà gaudir amb un Pop-Folk desacomplexat, modern i divertit. TAQUILLA INVERSA. (Organitza Associació de Veïns de Borgonyà).

A les 22:00h, a la Plaça de Can Salvans: rom cremat, mocadors i bona música a la CANTADA D’HAVANERES a càrrec del grup PEIX FREGIT.

 

DILLUNS 26 DE JULIOL

A les 20:30h, a la Plaça de Can Salvans: inscripcions per la XXXII CAMINADA POPULAR. Enguany, degut a les restriccions per la Covid-19, no hi haurà entrepà. La caminada serà gratuïta.

Seguidament, a la Plaça de Can Salvans: FI DE FESTA MAJOR amb focs d’artifici, si el temps ens ho permet.

 

Festa Major de Borgonyà 2021