Sant Vicenç de Torelló no disposa de policia municipal. Per això en cas de qualsevol emergència o necessitat cal trucar al 112.

No dubteu a trucar al 112 en cas de qualsevol necessitat o de veure algú sospitós pel poble.

 

Resultado de imagen de 112 emergencies catalunya


Sant Vicenç de Torelló i Sant Pere comparteixen el servei de vigilància. El vigilant farà, a banda de les tasques pròpies de vigilància, control i treball cívic a nivell de cotxes mal estacionats, abocaments indeguts, conflictes veïnals…

El vigilant està al servei del poble i és per aquest motiu que qualsevol persona que requereixi localitzar-lo per a qualsevol tipus d’incidència pot fer-ho trucant-lo al telèfon: 630 761 691.

L’horari del vigilant és variable, però està disponible tardes, vespres i nits.

A banda de les tasques de vigilància que farà el vigilant de manera compartida entre els dos municipis, recordem que en cas de qualsevol incidència o alarma que es produeixi els ciutadans han de trucar al 112 on els atendran de manera immediata.


Des del Centre d’Atenció i Gestió de Trucades d’Urgència 112 Catalunya s’ofereix un servei fonamental a la ciutadania que garanteix la seguretat de les persones, el medi natural i els béns. El telèfon 112 dóna resposta a qualsevol situació d’emergència. Des dels dos centres d’atenció i gestió telefònica, els nostres professionals gestionen totes les emergències dins del territori català, fent ús dels recursos tecnològics més avançats per poder tenir una resposta ràpida i eficient.

Quan truquis…

1. És millor que truquis tu mateix i no un intermediari perquè la informació sigui més completa. Intenta trucar des d’un lloc segur i mantingues la calma.
2. Marca directament el 112, no cal cap prefix.
3. Espera a que l’operador respongui a la trucada. Tingues paciència, no pengis ni tornis a trucar. Això podria endarrerir molt el servei.
4. Digues el teu nom i telèfon de contacte, i explica breument el que ha passat.
5. Respon les preguntes que et faci l’operador i segueix els consells que et doni.
6. No pengis fins que no t’ho indiquin.
7. Si la situació empitjora o canvia, torna a trucar al 112.

Quan diverses persones ja han telefonat al 112 per notificar un mateix accident o emergència, és possible que els nostres operadors només et preguntin si tens informació addicional útil. Actuem d’aquesta manera per alliberar la línia telefònica més ràpidament i garantir una resposta ràpida a la propera trucada d’emergència.

Cliqueu sobre la imatge per ampliar-la.


Cliqueu sobre la imatge per ampliar-la.

El Centre d’Atenció i Gestió de Trucades d’Urgència 112 Catalunya posa a disposició dels ciutadans una APP gratuïta per a telèfons mòbils que permet l’enviament automàtic de les coordenades de localització de la persona que truca al telèfon 112 per alertar d’una emergència.

L’APP My112, desenvolupada per el CAT112 conjuntament amb Telefonica, es gratuïta i esta disponible per a sistemes Android i iOS. Geolocalitzar la trucada de forma automàtica aumenta la capacitat de resposta dels cossos d’emergències.

La localització es especialment indicada per a casos en que la persona que pateix l’emergència o que es testimoni, no sap on es troba exactament (zones rurals, en trajectes per carretera, etcètera).