El 7 de gener de 2019 entra en servei el nou servei d’autobús a la demanda per Borgonyà.

Després del canvi d’horaris del juliol passat, l’Associació de Veïns de Borgonyà va transmetre als ajuntaments de Sant Vicenç de Torelló i Sant Pere de Torelló (municipis afectats per la modificació) i al Departament de Territori (responsable del servei) el malestar pels inconvenients que suposava el canvi.

Gràcies això l’octubre passat es va celebrar una reunió entre els ajuntaments de Sant Vicenç i Sant Pere amb responsables de Sagalés i l’Associació de Veïns, amb la proposta resultant de reconvertir el servei d’autobús a Borgonyà en servei a la demanda.

Què suposa el canvi:

S’augmenta de 10 a 43 el nombre d’autobusos que passaran per Borgonyà al dia, tot i que l’autobús només passarà si algú ho sol·licita prèviament per telèfon.
Aquest augment de servei en la línia Vic-Torelló-Sant Pere, sumat al servei actual de la línia Torelló-Sant Quirze i al servei de Rodalies R3 suposa que en dies feiners passaran per Borgonyà 64 circulacions de transport públic.

Com es sol·licita l’autobús:

Cal fer la sol·licitud almenys una hora abans de pujar a l’autobús trucant al 93 889 25 77 de 7.00h a 13.00h i de 15.00h a 19.00h de dilluns a dissabte (en els 2 primers busos del dia cal trucar el dia abans).
El servei només funcionarà de dilluns a divendres feiners. Dissabtes i mes d’agost segueix sent vàlid l’horari antic i no cal trucar prèviament.

Tarifes

El servei manté les mateixes tarifes que hi havia anteriorment, podent-se utilitzar també els bitllets integrats ATM que permeten transbord a altres línies d’autobús, al bus urbà de Vic, Granollers i Barcelona i al Metro.

Quins són els horaris:

Podeu consultar l’horari del nou servei a la demanda al següent enllaç:

fullet bus 482 a partir 7-1-19

Podeu consultar l’horari complert de tots el serveis de transport públic a Borgonyà a l’horari confeccionat per l’Associació de Veïns de Borgonyà:

nou horari bus+tren

Podeu consultar el mapa de totes els combinacions en transport públic des de Borgonyà al mapa realitzat per l’Associació de Veïns de Borgonyà:

mapa transport Borgonyà provisional

 

Nou servei d’autobús a la demanda per Borgonyà